Se închide circulația rutieră în Piața Unirii din Oradea, în vederea pregătirii Târgului de Crăciun

563
 

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea a avizat în ședința de azi, 24 noiembrie, închiderea circulației rutiere în Piața Unirii începând de sâmbătă, 27 noiembrie, până pe 27 decembrie (inclusiv), în vederea pregătirii amplasamentului și a desfășurării Târgului de Crăciun.

Circulația rutieră din Piața Unirii va fi restricționată de luni până vineri de la intersecția cu str. Mihai Pavel până la intersecția cu str. Iuliu Maniu. În weekend, accesul rutier în Piața Unirii, de la intersecția cu str. Primăriei până la intersecția Mihai Pavel, va fi permis doar riveranilor.

Totodată, accesul rutier în Piața Unirii din str. Vasile Alecsandri se va închide tot din data de 27 noiembrie.

Târgul de Crăciun va avea loc în perioada 3 decembrie – 2 ianuarie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.