Se deschide un nou centru mobil de vaccinare în Oradea

245
 

Orădenii se vor putea imuniza împotriva Covid-19, din 5 noiembrie, și la centrul comercial Era Shopping Park din Oradea. 

Noul centru mobil de vaccinare este amenajat în zona stației OTL din parcarea centrului comercial, iar intrarea se face separat față de cea pentru mall.  

Centrul va funcționa zilnic, de luni până duminică, de la ora 08.00 la 20.00, cu două fluxuri de vaccinare, unul cu vaccinul Pfizer iar celălalt cu vaccinul Johnson & Johnson.

Prin deschiderea noului centru mobil de vaccinare este posibilă efectuarea unui număr mai mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară. Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate și chestionarul de triaj. 

Cei care doresc să se vaccineze în Oradea mai au la dispoziție centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, centrul de la Colegiul „Traian Vuia” sau centrul mobil de la complexul comercial Auchan, unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson. Toate centrele sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Un alt centru de vaccinare se află la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer.

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.