Se continuă verificarea localităţilor carantinate din judeţul Bihor de către Garda de Mediu!

313

Conform dispozițiilor prefectului Dumitru Țiplea, Garda de Mediu Bihor continuă operațiunea de verificare în teren a modului în care se efectuează salubrizarea în cele două localităţi carantinate, Câmpani şi Fânaţe.

Astăzi, 26 noiembrie, comisarii de mediu s-au deplasat în cele două localități pentru a verifica respectarea graficului de colectare și modul de gestionare a salubrizării de către compania Ave Bihor SRL. Pentru colectarea deşeurilor din ambele localități a fost folosită o singură autospecială, ridicarea deşeurilor începând în jurul orei 8:00, în localitatea Fânaţe, şi finalizându-se în jurul orei 12:00, în localitatea Câmpani.

Comisarii au raportat colectarea a 4,2 tone deşeuri, care au fost compactate într-un container special etanş, urmând a fi transportate la depozitul ecologic Oradea fără a trece prin operațiunea de sortare, pentru a preveni riscul de răspândire a virusului Sars-CoV-2.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.