Update | Se caută un hot care a sustras un telefon mobil

2711
 

Update: „Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de poliţiştii orădeni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 ani din Oradea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Surse din Poliţie spun că orădeanul este un client mai vechi al poliţiştilor, pentru fapte similare.

Marți dimineață în jurul orei 11:55 în magazinul MedicLand de pe strada Primăriei din municipiul Oradea, un bărbat a sustras un telefon mobil, după ce a distras atenția vânzătoarei.

Potrivit infooradea.ro bărbatul a pătruns în magazin, prefăcându-se interesat să cumpere unele produse, de unde a sustras telefonul mobil marca Samsung Galaxy Grande Primede culoare alba, ținut de vânzătoare în zona casei de marcat. A reușit să păcălească vânzătoarea, interesându-se de o pereche de încălțăminte iar în timp ce aceasta îi căută produsul a subtilizat telefonul și a părăsit în grabă magazinul plecând cu o bicicletă.

Surse din cadrul politiei transmit pentru infooradea.ro că bărbatul este un cunoscut „client” al lor având mai multe condamnări pentru furt calificat.

Proprietara magazinului a transmis filmulețul pentru a-l mediatiza, în speranța ca cineva îl va identifica pe bărbatul care a sustras telefonul și va reuși recuperarea acestuia.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.