Șapte elevi au fost eliminați miercuri, de la proba de limba română a examenului de Bacalaureat

766

Șapte elevi au fost eliminați miercuri, 21 august, de la proba de limba română a examenului de Bacalaureat.

Supraveghetorii Centrului de examinare de la Colegiul „Horvath Janos” din Marghita au descoperit că cei șapte elevi au intrat cu telefoanele mobile în examen.

„Elevii surprinși cu telefoanele asupra lor pot fi de la licee din Nordul județului. La Centrul de la Marghita susțin examenul de bacalaureat absolvenți de la licee din Cadea, Budoi, Marghita, Popești, Săcuieni, Suplacul de Barcău și Valea lui Mihai”, a declarat Claudiu Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Tinerii eliminați din examen și nu vor mai putea susține concursul timp de două sesiuni.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.