Să redescoperim Crăciunul de altădată

154
Crăciunul de altădată
 

Sărbătorile de iarnă se apropie și suntem în febra căutării celor mai potrivite podoabe de Crăciun. Însă, de cele mai multe ori, uităm că soluția se află în mâinile noastre, și anume că putem să confecționăm singuri ornamentele care ne împodobeau brazii odinioară.u

Muzeografiide la Muzeul Ţării Crişurilor, organizează atelierul „Să redescoperim Crăciunul de altădată”prin care doresc să îi învățăm pe tineri să confecționeze cele mai frumoase podoabe de Crăciun din materiale ce pot fi la îndemâna oricui și pot fi confecționate cu mare ușurință (hârtie, vată, nuci, conuri de brad etc.). De asemenea, în cadrul acestor ateliere se vor învăța colinde tradiționale cu ajutorul unei soliste invitate la muzeu.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0259/706101, secția Relații Publice și Expoziții, începând cu 21 noiembrie 2019 până pe 28 noiembrie a.c., între orele 10-15. Capacitate maximă 25-30 de  copii/ întâlnire săptămânală.

Taxă de participare: 10 lei/copil și 20 de lei/familie sau clasă, în acest preț intrând folosirea consumabilelor.

Programul pe zile și ore se va publica ulterior.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.