S-au finalizat lucrările necesare operaționalizării noii Agenții de Control și Încasare Borș 2

246

La un an de zile de la semnarea protocolului de predare – primire a terenului în suprafață de 42.139 mp cu împrejmuiri aferente din Vama Borș 2 necesare amenajării Agenției de Control și Încasare, CNAIR a finalizat lucrările necesare operaționalizării noii agenții din acest punct de frontieră.

Precizăm că sunt primele lucrări de modernizare efectuate în ultimii 30 de ani în acest punct vamal.

„Având în vedere starea de degradare a acestui punct de trecere a frontierei, CNAIR a efectuat o serie de lucrări de întreținere și reparații ce au constat în hidroizolații la acoperiș, reparația/înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, finisaje interioare, reabilitări ale copertinelor metalice, precum și lucrări de întreținere și refacere ale platformei și sistemului rutier. Valoarea totală a acestor lucrări a fost de 4.968.362,51 lei cu T.V.A. inclus”, transmit reprezentanții CNAIR.

Astfel, în perioada imediat următoare noua Agenție de Control și Încasare Borș 2 va deveni operațională.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.