Româncă, urmărită internațional, depistată în Vama Borș

844

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat o femeie, cetăţean român, pe numele căreia era emis, de către autorităţile germane, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea  infracţiunii de furt.

În data de 05.02.2019, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, o femeie, cetăţean român, L. B., în vârstă de 31 de ani, având domiciliul pe raza județului Suceava.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autoritățile germane, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Aceasta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani.

În cauză poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria femeii, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.