Rivo Restaurant & Lounge și Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor te invită la dans!

393
 

Acțiunea „Rivo Red Campaign. Donează și dansează!” are loc în perioada 29 august – 1 septembrie. Ea este menită să arate bihorenilor că este nevoie în permanență de produse sanguine în unitățile medicale și donatorii pot să salveze vieți.

„Rivo Summer Club, Rivo Restaurant & Lounge și Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor te invită la dans! O nouă campanie de a încuraja bihorenii să vină să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor! Campania are rolul de a provoca un segment de populație tânăr și nu numai pentru a oferi o șansă la viață celor aflați la nevoie. Vino cu carnetul de donator, vineri seara la Rivo Summer Club și bucură-te că ai dat șansa la viața pe ritmuri Dj-ului Andi, adus special pentru motivarea acestei campanii. Multe alte surprize plăcute te așteaptă la Rivo Summer Club dacă nu uiți tichetul de donator acasă”, transmit organizatorii.
Oricine poate să meargă în aceste zile la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Bihor, situat pe strada Louis Pasteur, nr. 30. Programul pentru donare este zilnic, între orele 07:00 – 13:00.

Distracția va începe vineri, 01 septembrie, de la ora 22:00, iar de atmosfera serii se va ocupa Dj Andi, care promite o noapte plină de distracție, cu cele mai tari hituri ale momentului. Cei care doresc mai multe detalii pot suna la numărul 0766.183.000.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.