1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Razie în trafic: 91 biciclişti, sancţionaţi de poliţişti pentru nereguli rutiere într-o singură zi

Marți, 15 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

- Publicitate -

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 32.850 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

În cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore au fost sancționați 91 de bicicliști, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de odihnă, alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul de mărfuri, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI