Pui de pisică salvat de pompieri

159

Luni, 24 iunie, în jurul orei 16.00, forțele de intervenție ale Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pe Bulevardul Dacia din municipiu, unde, acționând cu autospeciala de lucru la înălțime, au salvat o septuagenară rămasă blocată accidental în balconul propriului apartament, situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe.

În aceeași zi, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112, un echipaj din cadrul aceleiași subunități a fost mobilizat pe strada Coriolan Hora din Oradea, într-o misiune de salvare a unui animal aflat într-un canal colector adânc de circa doi metri.

Utilizând scara din dotarea autospecialei de intervenție, unul dintre membrii echipajului a coborât în canal, evacuând în siguranță puiul de pisică, pe care l-a predat teafăr apelantului care, aflat la fața locului, și-a exprimat dorința de a-l adopta.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.