Protest împotriva certificatului verde în Piața Unirii din Oradea (video)

754
Protest împotriva certificatului verde în Piața Unirii din Oradea
Foto ©️ bihon.ro

Sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în centrul orașului Oradea pentru a protesta împotriva certificatului verde COVID.

Protestul de la Oradea a adunat conform estimărilor neoficiale, aproximativ 400 de persoane. Majoritatea participanților nu au purtat mască de protecție și nu au ținut cont de restricțiile impuse de pandemia de COVID-19. Nu au păstrat distanța și au scandat împotriva vaccinării, majoritatea fiind cel mai probabil neimunizați cu niciun ser anti-COVID.

Participanții s-au rezumat să poarte discursuri la microfon, au acuzat Guvernul pentru interdicțiile impuse în această perioadă și au strigat lozinci împotriva președintelui României.

Acțiunea din municipiul Oradea s-a desfășurat simultan cu alte proteste din țară, inclusiv din Capitală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.