Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Bihor și la Înmatriculări

144

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Bihor și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor vor recupera ziua liberă din data de 29 noiembrie după următorul program:

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Bihor va fi deschis sâmbătă, 11 decembrie 2021, între orele 08.00-16.00. Accesul la ghișeele serviciului se face prin programare online efectuată pe platforma epasapoarte.ro.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor va prelungi programul de lucru cu publicul cu 2 ore în zilele de 13, 14, 16 și 17 decembrie, când serviciul va fi deschis pentru cetățeni între orele 08.30-18.30.

Accesul cetățenilor se va face cu respectarea prevederilor art. 12 alin. 4 din Anexa nr. 3 a H.G. nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.