Program extins la ghișeul de restituire a documentelor de la Serviciul Rutier al Poliției Bihorene

1432
Permis conducere

În vederea îmbunătățirii relației cu cetățenii, precum și pentru prevenirea formării unor cozi la Ghișeul de restituiri documente al Serviciului Rutier (Ghișeul nr. 3), Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a extins programul la acest ghișeu.

 

Astfel, începând cu data de 10.02.2020, Ghișeul de restituiri documente al Serviciului Rutier (Ghișeul nr. 3), va avea următorul program:

Luni, miercuri și vineri: 09:00 – 12:00;

Marți și joi: 15:00 – 18:00.

Precizăm faptul că restituirea documentelor la Ghișeul nr. 3 (permise de conducere, certificate de înmatriculare/înregistrare, plăcuțe cu numărul înmatriculare/înregistrare) se poate face pe întregul program de funcționare al acestuia, nefiind necesară prezentarea la orele deschiderii.

La sediul Serviciului Rutier Bihor funcționează și alte ghișee, după cum urmează:

Ghișeul nr. 1

Luni – joi:   08:00 – 14:00

Vineri:  08:00 – 13:00

Preluare cereri pentru:

comunicarea istoricului sancţiunilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice – cazier rutier;

comunicarea informaţiilor referitoare la numărul de puncte de penalizare aplicate;

reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce;

restituirea permisului de conducere eliberat de o autoritate străină, înainte de expirarea perioadei de suspendare, cu cel mult o zi lucrătoare înainte de data părăsirii teritoriului României;

păstrarea permisului de conducere eliberat de o autoritate străină la serviciul rutier pe raza căruia a fost săvârşită fapta;

restituirea permisului de conducere în baza certificatului (actului) medico-legal prin care se confirmă că afecţiunile medicale care au determinat declararea persoanei respective ca inaptă medical au încetat.

Preluare ordonanțe emise de unitățile de parchet, sentințe civile și penale.

Ghișeul nr. 2

Marți și joi: 12:00 – 14:00

Prelungirea dreptului de circulație în cauze penale

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor (secțiunea Utile/ Program cu publicul – acte necesare/ Serviciul Rutier) au fost actualizate informațiile referitoare la funcționarea ghișeelor Serviciului Rutier și au fost postate anumite documente informative cu privire la circuitul documentelor reținute (permise de conducere, certificate de înmatriculare/înregistrare) cât și cu privire la restituirea acestora.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.