1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Profesie de familie: salvator din tată-n fiu

Când și-a ales profesia, Mark, fiul unui pompieri bihorean, nu a stat pe gânduri, știind exact, inspirat de experiența tatălui său, ce și-ar dori să devină, iar dorința de a-și ajuta semenii, perseverența și munca depusă în acest scop s-au concretizat în acest an, la absolvirea Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București.

- Publicitate -

Plutonier adjutant șef Szegi Iosif, este subofițer operativ și conducător autospeciale în cadrul Gărzii de Pompieri Sălard, intervenind de peste 15 ani, alături de colegi, pentru salvarea vieților și bunurilor oamenilor, inspirându-i, prin acțiunile sale, fiului său, Mark, aceeași prețuire față de semeni și dorința de a-i ajuta și proteja. 

Astfel, atunci când a sosit momentul să-și aleagă drumul în viață, Mark nu a ezitat nicio clipă, optând fără echivoc, pentru profesia de pompier salvator. 

În această vară, îmbrăcat în uniforma care reprezintă profesia nobilă pe care și-a ales-o, plt. adj. șef Szegi Iosif i-a fost alături fiului său la festivitatea de absolvire a facultății, fiind copleșit, așa cum ne-a mărturisit, de emoții și de sentimente de mândrie și totodată, de recunoștință față de alegerea de suflet făcută de fiul său, din acel moment, sublocotenent Szegi Mark, în slujba oamenilor.

Slt. Szegi Mark este, începând din luna august, comandantul Stației de Pompieri Săcueni, devenind astfel parte din familia pompierilor militari bihoreni.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI