Prinși la volan sub influența alcoolului de polițiști. Dosare penale pentru bărbați din județul Bihor

1141
poliția rutieră etilotest
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 29 decembrie, la ora 22.26, pe drumul comunal 193, în localitatea bihoreană Ceica, polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 29 decembrie, la ora 21.12, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La 28 decembrie, în jurul orei 03.39, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa Haiducilor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la 26 decembrie, la ora 16.55, pe drumul comunal 130, în localitatea Almașu Mare, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și având o concentrație alcoolică de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că permisul de conducere al acestuia este anulat.

La 26 decembrie, la ora 17.20, în localitatea bihoreană Cefa, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliție Rurală Cefa au depistat pîn trafic un bărbat de 49 de ani, din timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.