Prinși cu transporturi ilegale de lemne

2155
Lemne foc
Foto caracter ilustrativ

Luni, 13 aprilie, la ora 19.20, pe D.N. 75, în localitatea bihoreană Băița, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Șteiau depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, localnic, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,65 metri cubi de material lemnos, de esență fag, fără documente legale de proveniență.

Materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 447,85 de lei, a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Tot luni, 13 aprilie, pe drumul județean 764F, în localitatea bihoreană Căbești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Roșia,județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, de esență fag, fără a poseda documente de proveniență.

Materialul lemnos, în valoare de 507 lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Beiuș, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.