Prins drogat la volan, un bărbat s-a ales cu dosar penal

391
Drog test
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 10 ianuarie, la ora 22.50, pe B-dul Dacia din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanţelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

Tot, duminică în jurul orei 23.20, pe drumul comunal 54, între localitățile bihorene Alparea și Cheriu, polițiștii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea au depistat întrafic un bărbat de 27 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.

De asemenea, sâmbătă, la ora 13.30, pe strada Fabricilor din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 1,38 mg/l.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.