Primăria Oradea pregătește orașul pentru sărbători

342
 

Oradea îmbracă straie de sărbătoare. De astăzi, municipalitatea a început montarea iluminatului festiv care va fi realizat, anul acesta, doar în zona centrală, respectiv în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, str. Libertății, str. Iosif Vulcan și str. Republicii.Decorațiunile sunt asigurate de MK Illumination, iar montajul de către ADLO care se ocupă și de iluminatul public. Bugetul alocat în 2021 pentru iluminatul festiv este de 553.300 de lei plus TVA.

’’După preluarea serviciului de iluminat public al municipiului Oradea, traversând o perioada marcată de schimbări generate de pandemia de coronavirus, ADLO încearcă să aducă puțină bucurie in inimile orădenilor prin intermediul decoratiunilor festive.’’, a transmis directorul executiv al ADLO, Alina Silaghi.

Oradea va fi împodobită cu figurine 3D, leduri albe calde, bannere luminoase, țurțuri și perdele de lumini, precum și un brad de 15 metri decorat cu globuri și fundă roșie. În zonele menționate se vor regăsi și decorațiuni sub formă de reni, spiriduși, urși, soldăței, conuri și chiar un Moș Crăciun.

Luminițele vor fi aprinse pe 3 decembrie, iar iluminatul de sărbători va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Vă reamintim că anul acesta, în Oradea va avea loc și Târgul de Crăciun. Acesta va f organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, în perioada 3 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.