Primăria Oradea pregătește etapa a VIII-a a dezinsecției în municipiu

137

Primăria Oradea informează că în perioada 21-31 iulie se vor efectua tratamente de dezinsecție terestră (etapa a VIII-a) pe domeniul public al municipiului.   

Dezinsecția se va face de către SC CORAL IMPEX SRL, substanțele utilizate pentru efectuarea serviciului de dezinsecție terestră fiind: CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți.

Pentru tratamentele fitosanitare substanțele utilizate sunt: KARATE ZEON, SCORE 250 EC și VERTIMEC 1,8 % EC. 

Produsele  sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Cetățenii din municipiul Oradea sunt rugați să evite să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile, pentru a preveni eventualele incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentruperioada imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.