Prefectul Dumitru Ţiplea s-a vaccinat anti-Covid

222
Prefectul Dumitru Ţiplea
Dumitru Ţiplea

Prefectul de Bihor, Dumitru Ţiplea, s-a vaccinat anti-Covid, marţi, la centrul organizat în cadrul fostului spital militar din Oradea.

Astăzi, 19 ianuarie, prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea, alături de subprefectul Horia Carțiș și de subprefectul Tibor Feneși, s-au vaccinat împotriva Covid-19, în cadrul etapei a II-a din campania de Vaccinare.

Vaccinurile au fost administrate la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic „Avram Iancu“ Oradea.

Reamintim că în etapa II, conform prevederilor Hotărârii de Guvern Nr.1031 / 2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, sunt vaccinate persoanele cu grad ridicat de risc și persoanele care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

Astăzi, 19 ianuarie, prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea, alături de subprefectul Horia Carțiș și de subprefectul…

Publicată de Institutia Prefectului Bihor pe Marţi, 19 ianuarie 2021
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.