Portofel cu bani și documente înapoiat de jandarmi

449
Portofel cu bani și documente înapoiat de jandarmi

Astăzi, 20.02.2020, în jurul orei 12:30 jandarmi din postul de pază al judecătoriei Oradea a fost sesizat de către o doamnă avocat, că în fața uşii principale de acces în Palatul de Justiție a găsit un portofel de culoare negru.

După deschiderea lui, în interiorul acestuia s-au găsit bani, carduri, documente de identificare și un carnet de student.

Prietenii comuni de pe rețelele de socializare au făcut ca în mai puțin de jumătate de oră păgubita sa reintre în posesia tuturor lucrurilor pierdute.

Aceasta a ținut să transmită gânduri de mulțumire doamnei avocat și jandarmilor care a făcut posibil ca portofelul pierdut să ajungă din nou la ea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.