Pompierul militar Bogoşel Adrian a câștigat cel de-al 10-lea titlu de campion naţional la judo

121

Sublocotenent Bogoşel Adrian, ofițer în cadrul Centrului Operațional al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, a urcat pe prima treaptă a podiumului în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, devenind pentru a 10-a oară campion național la judo și îmbogățindu-și astfel, palmaresul sportiv cu cea de-a 21-a medalie.

În perioada 15 – 18 octombrie a.c., în localitatea Călimănești, judeţul Vâlcea, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat de sublocotenent Bogoşel Adrian și de plutonier major Veszi Janos.

După susținerea a patru meciuri eliminatorii în cadrul campionatului, ce a reunit la start aproximativ 100 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, sublocotenentul Bogoșel a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria 90 de kilograme,sub 35 de ani, iar plutonierul major Veszi a obținut locul V la aceeași categorie.

În interval de 11 ani, pompierul bihorean Bogoşel Adrian a cucerit 10 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale, nu mai puțin de 21 de medalii, din care 16 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.