Pompierii militari bihoreni sunt campionii Etapei Zonale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.​COMUNICAT DE PRESĂ

214

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a obţinut  Locul I la Etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie desfăşurată în perioada              27.07 – 29.07.2016, în municipiul Deva, judeţul Hunedora.

 

Concursul, la startul căruia s-au aliniat echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Arad, Bihor, Hunedoara şi Timiş, a constat în parcurgerea celor patru probe specifice:  “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor , formată din plutonier major Alungi Claudiu (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea), plutonier major Oprean Cristian (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea), plutonier major Bogoşel Adrian (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea), plutonier major Pop Szabolocs (Detaşamentul de Pompieri Marghita), plutonier major Banoş Laszlo (Detaşamentul de Pompieri Marghita), plutonier major Baicu Ionuţ (Detaşamentul de Pompieri Marghita), plutonier major Geczi Mehes Ioan (Detaşamentul de Pompieri Marghita), plutonier Lazoc Cătălin (Detaşamentul de Pompieri Marghita), plutonier major Popa Octavian (Staţia de Pompieri Săcuieni), plutonier major Ardelean Ioan (Staţia de Pompieri Săcuieni), antrenată de plutonier major Eder Florin (Detaşamentul de Pompieri Marghita ) şi coordonată de şeful de lot, comandantul Detaşamentului de Pompieri Marghita, locotenent colonel Sfechiş Vasile a reuşit să se claseze pe locul I la toate cele patru probe.

În cadrul aceleiaşi competiţii, palmaresul pompierilor militari bihoreni s-a îmbogăţit cu încă două premii, în clasamentul individual, plutonier major Oprean Cristian (Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea) obţinând  Locul II la probele “Pista cu obstacole pe 100 metri” şi “Scara de fereastră”.

În clasamentul final al concursului, locul II i-a revenit echipei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, iar locul III a fost ocupat de lotul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Timiş.

La etapa finală a competiţiei, ce se va desfăşura la Iaşi, în intervalul          30.08. – 02.09.2016, vor participa cele zece echipe calificate în urma desfăşurării etapei a III-a zonale, lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi (câştigătorul concursului din anul precedent) şi echipa gazdă din acest an.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.