Pompierii militari bihoreni, pe podiumul Campionatului de atletism şi crosal Ministerului Afacerilor Interne

245

Pompierii militari bihoreni au reuşit performanţa de a ocupa toate cele trei trepte ale podiumului, la diferite probe sportive, în cadrul etapei finale a Campionatului de atletism şi cros al Ministerului Afacerilor Interne.

 

Competiţia, desfăşurată în staţiunea Poiana Braşov, în perioada 21- 24 iunie a.c., a reunit la start aproximativ 200 de sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au concurat în cadrul probelor specifice celor două discipline.
Din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, care, în acest an, a ocupat Locul I în clasamentul general al acestei competiţii, a făcut parte şi echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, având în componenţă cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant şef Carţiş Daniel, plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Grigore Remus, plutonier Lipai Bogdan şi sergent major Mălăieş Adrian.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să câştige o medalie de aur, una de argint şi una de bronz, la diferite probe sportive, reprezentând cu cinste inspectoratul şi judeţul.

Astfel, la Atletism, la proba “Aruncarea greutăţii”, categoria între 35 şi 45 ani, plutonierul major Grigore Remus a obţinut Locul I, devenind astfel campion naţional în cadrul acestei competiţii.  La proba “Săritura în lungime”, categoria de vârstă sub 35 ani, Locul II i-a revenit plutonierului Lipai Bogdan, iar la aceeaşi probă,  la categoria peste 45 ani, medalia de bronz a fost câştigată de plutonierul adjutant şef Carţiş Daniel.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.