Pompierii militari bihoreni într-o nouă misiune de salvare de vieți omenești

122

Pompierii militari de la reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor şi din cadrul Detaşamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea au răspuns „Prezent!” apelului lansat către comunitatea bihoreană, de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, mobilizându-se pentru o nouă misiune de protejare și salvare a semenilor.

În dimineața zilei de marți, 10 septembrie, “înarmaţi” cu dorinţa de a ajuta, pompierii militari “au descins” la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, alegând să-și ajute semenii printr-o nouă acțiune de donare de sânge, un demers extraprofesional al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: protejarea și salvarea salvarea de vieți omenești.

Astfel, în condițiile în care, la o singură donare fiecare om poate salva trei vieți, pompierii militari orădeni au avut mulțumirea sufletească de a dărui, într-o singură zi, unui număr de peste 60 de persoane, șansa de a trăi, sperând totodată ca gestul lor și al tuturor celorlalți donatori să mobilizeze cât mai mulți bihoreni în această nobilă misiune în sprijinul vieţii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.