Pompierii militari bihoreni continuă și misiunile extraprofesionale de salvare a vieților omenești

125

În dimineața zilei de vineri, 03 martie, pompierii militari bihoreni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de salvare a celor care au nevoie de ajutorul celor din jur, acum mai mult ca oricând, în contextul pandemiei, când se înregistrează o scădere semnificativă a numărului de persoane care trec pragul Centrelor de Transfuzii Sanguine.

Înțelegând și trăind, prin prisma profesiei, suferința oamenilor și conștienți fiind de faptul că sunt numeroși copii, părinți, frați, surori, soți și soții, bunici sau persoane care nu au pe nimeni alături, ale căror vieți depind întrutotul de sângele donat de semeni, pompierii militari de la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” s-au prezentat de la prima oră, la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, pentru a susține viața prin donare de sânge.

Sperăm că acest demers, desfășurat dincolo de sarcinile profesionale, să fie un imbold pentru cât mai mulți oameni sănătoși,devină salvatori de vieți și destine, prin acest gest care poate face diferența dintre viață și moarte.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.