Pompierii au salvat un cățel căzut într-o fântână

264
Pompierii au salvat un cățel căzut într-o fântână
Foto ©️ ISU Bihor

În cursul zilei de sâmbătă, 6 februarie, în jurul orei 16.40, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari în localitatea Șilindru, comuna Șimian, pentru salvarea unui pui de câine căzut în fântâna din curtea gospodăriei. 

La adresa indicată de apelant a fost mobilizat de urgenţă, un echipaj al Stației de Pompieri Valea lui Mihai cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membrii ai echipajului, a coborât în fântâna cu o adâncime de aproximativ 12 metri și un diametru de circa 80 de centimetri, reuşind în câteva minute, să-l scoată, în siguranță, la suprafaţă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.