Pompierii au salvat un câine căzut într-o fântână

90

În seara zilei de miercuri, 23 septembrie, în jurul orei 21.20, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari în localitatea Petrani, comuna Pocola, pentru salvarea unui câine căzut în fântâna din curtea gospodăriei. 

 

​La adresa indicată de apelant a fost mobilizat de urgenţă, un echipaj al Secției de Pompieri Beiuș cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membrii ai echipajului, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ cinci metri, în care animalul stătea parţial în apă, reuşind în câteva minute, să-l scoată, în siguranță, la suprafaţă.

​Câinele a fost predat teafăr, proprietarului aflat la fața locului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.