Pompierii au salvat o bătrânică căzută în casă

341
 

Joi, 27 august, în jurul orei 13.25, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor au fost solicitate să intervină pe strada Nufărului din municipiul Oradea, pentru salvarea unei septuagenare aflate într-o situație de urgență în propria locuință.

 

La adresa indicată s-au deplasat cu operativitate echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea care, utilizând scara culisabilă au descins, prin fereastra unei încăperi, în apartamentul indicat de apelant (situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe), găsind-o pe proprietară căzută în holul locuinței, în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Echipajul SMURD a acordat septuagenarei, îngrijirile medicale necesare, transportând-o ulterior la spital.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.