Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină

727
incendiu autoturism
Foto © ISU Bihor

Joi, 12 septembrie, în jurul orei 11.55, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompierii Detaşamentului 1 Oradea au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea.

La sosirea gărzii de intervenţie, flăcările se manifestau violent la bordul și scaunele din față ale mașinii. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate ( în aproximativ cinci minute) împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect, au ars bordul, tapițeria, instalația electrică și materiale din plastic din interiorul mașinii. S-au degradat parbrizul și geamurile portierelor din față.

Din fericire nu au existat persoane rănite.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.