Polițiștii rutieri au dat amenzi de peste 70.000 de lei

362
Duster de poliție
Foto ©️ AlesdOnline arhivă
 

În perioada 18 – 19 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 70.295 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea,au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

50 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, au fost sancționate șase depășiri neregulamentare, patru conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., iar 62 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.