Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au depistat un cetăţean irakian care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria

146
 

În data de 30.09.2020, în jurul orei 21.05, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borș– I.T.P.F. Oradea au depistat, la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, o persoană care se îndrepta pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

 

Imediat, polițiștii l-au dus pe bărbat la sediul Sectorului P.F. Borș, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că este un cetăţean din Irak, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a declarat că dorea să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat,urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.