Poliţiştii caută o femeie dată dispărută de familie. AŢI VĂZUT-O?

470
HEBRE LIVIA ANETA
HEBRE LIVIA ANETA

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 29 septembrie, în jurul orei 10.30, de familia unei femei de 25 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor – HEBRE LIVIA ANETA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 29 septembrie 2020, în jurul orei 09.45 și nu a mai revenit.

 

Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de bunăvoie sau fiind găsită de polițiști.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate 65kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, prins în coadă.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă din fâș, roșie, cu dungi albe pe mâneci, tricou vișiniu, blugi albastru închis, geantă maro, din piele, cercei albi, pantofi sport albaștri cu alb.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.