30.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Poliţiştii bihoreni au dat în ultimele 24 de ore amenzi de 54.711 lei. Opt permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare au fost reţinute

143 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

La data de 13 iunie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și bicicliști, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată, a depășirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 54.711 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut opt permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare.

Astfel, 71 de  sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 19 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați cinci bicicliști, două sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, una pentru lipsa ITP, iar 43 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,928FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI