Poliţişti bihoreni, avansaţi în grad de Ziua Naţională a României

1097
Polițiștii bihoreni
Foto ©️ IPJ Bihor

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, de 1 Decembrie, pentru activitatea desfăşurată şi pentru modul de îndeplinire a acţiunilor, 26 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost recompensaţi prin avansarea în gradul profesional următor înainte de termen.

Dintre aceştia, 9 sunt ofiţeri de poliție şi 17 sunt agenţi de poliție, toți avansaţi prin dispoziţie a conducerii inspectoratului.

Printre ofițerii avansați în grad se află comisarul șef de poliție (noul grad) Alin Gherman, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea, subcomisarul de poliție (noul grad) Cosmina Dat, șeful Poliției orașului Valea lui Mihai și comisarul de poliție (noul grad) Lucian Marian, șeful Secției de Poliție Rurală nr. 9 Cefa.

Festivitatea de avansare a avut loc luni, 2 decembrie, în cadrul unei ședințe festive care s-a desfășurat în Sala de Ceremonii a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, polițiștii avansați în grad fiind felicitați de conducerea inspectoratului.

24 de polițiști, absolvenți ai școlilor de poliție, s-au prezentat azi la Poliția Bihoreană, pentru prima zi de activitate profesională.

De asemenea, începând de luni, 2 decembrie, 24 de agenți de poliție, absolvenți ai școlilor de poliție de la Cluj și Câmpina, și-au început activitatea în cadrul Poliției Bihorene. Aceștia își vor desfășura activitatea la Poliția Municipiului Oradea, la Poliția Municipiului Salonta, la Poliția Municipiului Marghita, la Poliția orașului Valea lui Mihai și la posturile comunale de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.