Polițiști au identificat și reținut un hoț de portofele

235

Luni, 10 septembrie,la ora 11.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 68 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, luni, 10 septembrie, în timp ce se afla pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, ar fi sustras de la o orădeancă un portmoneu cu acte și bani, provocând un prejudiciu total estimat la 70 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii orădeni.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.