Poliția Rutieră a prins mai multi vitezomani în weekend-ul care a trecut. Un tânăr de 20 de ani a fost surprins conducând cu 158 de km/h în localitate

806
Pistol radar politie
Foto ©️ IPJ Bihor arhivă

6 persoane au fost surpinse conducând cu viteze excesive pe drmurile din județul Bihor în weekend. Recordul de viteză fiind atins de un tanar din Oradea care conducea cu 158 de km/h intr-o zona cu limita de 50 km/h.

 

Potrivit polițiștilor sâmbătă, 19 februarie, la ora 00.50, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Hidișelul de Jos a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 158 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Tot sâmbătă, 19 februarie, pe D.N. 19E,  în localitatea bihoreană Sărsig a fost depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 121 de km/h, înregistrată radar.

De asemenea, vineri, 18 februarie, la ora 15.58, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Sălard, a fost depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 119 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Totodată, luni, 21 februarie, la ora 03.50, pe D.N. 76. în localitatea bihoreană Hidișelul de Jos a fost depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din municipiul Beiuș, în timp ce conducea o autoutilitară cu viteza de 117 km/h, înregistrată radar.

Duminică, 20 februarie, la ora 10.07, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Dușești a fost depistată în trafic o femeie de 52 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h,înregistrată radar.

De asemenea, sâmbătă, 19 februarie, pe D.N. 19 E, în localitatea bihoreană Poclușa de Barcău a fost depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h,înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.