Poliţia Locală apelează la sprijinul orădenilor în acţiunea de descurajare a cerşetoriei

154

Direcția Poliția Locală Oradea, în colaborare cu DGASPCBihor, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) și Poliția Municipiului Oradea, întreprinde acţiuni comune,menite să prevină și să combată fenomenul cerşetoriei și al oamenilor fără adăpost, de pe raza municipiului Oradea.

Acțiunile derulate în acest format de parteneriat instituțional au debutat în data de 8.11.2021. Până acumau fost identificate 33 de persoane adulte, însoțite de optminori.

În sprijinul acțiunii de descurajare a cerșetoriei, solicităm reprezentanților centrelor comerciale în raza cărora este observată prezenţa unor persoane care cerşesc săacționeze responsabil și să sesizeze aceste situații, prin intermediul firmelor de pază care asigură securitatea perimetrului. 

Poliția Locală Oradea preia sesizările prin Dispecerat, la tel. 0259/969 sau prin aplicația Oradea City Report.

Atragem atenția asupra faptului că acest fenomen poate fi combătut eficient doar cu sprijinul orădenilor, pe care îi incurajăm să ne devină parteneri, anunțând imediat Poliția Locală. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.