Poliția cere ajutor în identificarea unui bărbat decedat, găsit într-un bazin colector

889

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul din imagine este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

“Vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea persoanei din fotografia atașată, cu mențiunea că aceasta reprezintă o reconstrucție facială a imaginii persoanei găsită decedată la 3 septembrie a.c., în zona Podului Ioșia din Municipiul Oradea, transmit reprezentanţii poliției Bihor.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului din fotografie sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.