Poliția caută un bărbat din Ungaria dat dispărut de familie

369
JUHASZ PETER

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați, la 18 octombrie, de familia unui bărbat de 29 de ani, din Ungaria – JUHASZ PETER – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 13 octombrie, cu destinația Padiș, județul Bihor, unde a și ajuns, iar din data de 17 octombrie, nu a mai putut lua legătura cu acesta.

SEMNALMENTE: înălţime 1,78 m., 75 – 80 de kg., faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, cu început de calviție frontală, constituție atletică, are mustață și barbă îngrijite, poartă ochelari de vedere, fără alte semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.