Plin de șoferi beți, în weekend, pe șoselele din județ

632
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Șoferii din județul Bihor și-au făcut din nou de cap în weekend și au consumat cantități apreciabile de alcool înainte de a se urca la volan. Recordul îl deține un șofer care a avut o alcoolemie de 1,21.

Duminică, 16 august, la ora 21.24, pe D.N.76 Beiuș -Drăgănești, polițiștii rutieri beiușeni au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Tărcaia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 15 august, la ora 23.15, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comunaPopești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 15 august, la ora 16.30, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Hidişelu de Jos, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, duminică, 16 august, la ora 00.30, pe drumul județean 763, în localitatea bihoreană Chișcău, polițiștii din Ștei au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 14 august, la ora 19.05, pe stradaMatei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 15 august, la ora 01.53, pe drumul județean 767/C, în localitatea bihoreană Dobreşti, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.