Pieton lovit MORTAL de o autoutilitară, pe D.N. 79

759
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața, joi după-amiază, după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Potrivit IPJ Bihor, joi, 6 ianuarie, la ora 18.52, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Avram Iancu, s-a produs un accident rutier în urma căruia un pieton și-a pierdut viața.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului s-a stabilit că, un bărbat de 53 de ani, localnic, în timp ce circula, în calitate de pieton, pe partea carosabilă a drumului național, dinspre Avram Iancu înspre municipiul Arad, fără a purta haine cu elemente fluorescent reflectorizante, a fost acroșat de o autoutilitară cu semiremorcă, condusă, în aceeași direcție, de un bărbat de 31 de ani, din comuna Câmpani, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.