Pieton accidentat MORTAL, după ce a fost lovit de o autoutilitară

2670
Accident leș
Foto ©️ Grup Info Trafic jud.Bihor Romeo Andrei
 

Vineri, 9 octombrie, la ora 07.15, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Leș, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 79, pe direcția Salonta – Oradea, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre dreapta, pătrunzând pe acostamentul din dreapta drumului, unde a acroșat un bărbat de 33 de ani, din Leș, care, în calitate de pieton, circula pe acostamentul din dreapta drumului, deplasându-se înspre Oradea.

 

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea joi, 8 octombrie, la ora 12.41, la intersecția străzii Ciheiului cu strada Nufărului din municipiul Oradea, o femeie de 66 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturis dinspre strada Nufărului înspre strada Ogorului, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un minor de 13 ani, din Oradea, care era angajat în traversarea carosabilului în mod regulamentar, pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, joi la ora 06.24, în afara municipiului Salonta, o femeie de 45 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 709, pe direcția Arpășel – Salonta, la  intersecția cu drumul județean 795, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ,,Oprire”, a pierdut controlul asupra direcţiei și a intrat în șanțul din dreapta drumului județean 795.

În urma accidentului rutier, o femeie de 52 de ani, din Arpășel, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.