Piața 100 se redeschide sâmbătă

472

Piața 100 din Oradea își reia activitatea începând de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, ca urmare a scăderii incidenței cazurilor de coronavirus la nivelul municipiului Oradea sub 3 la mia de locuitori. 

Accesul comercianților în piață va fi posibil doar prin achiziționarea anticipată a biletelor. Acestea pot fi procurate de la Casieria Pieței 100, care estedeschisă după următorul program: de luni până vineri, între orele 08-18, iar sâmbăta și duminica, între orele 06-16. Abonamentele încheiate anticipat pentru luna noiembrie 2020 vor fi valabile în luna ianuarie 2021.

Conducerea Administrației Domeniului Public le transmite celor care au mașinile în parcarea Pieței 100 să le mute în incinta pieței sau să le ducă în altă parte, până joi dimineață, în caz contrar riscândsancțiuni contravenționale.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.