Piața 100 din Oradea se redeschide în 9 ianuarie

335

Având în vedere faptul că incidența cazurilor de coronavirus la nivelul municipiului Oradea a scăzut sub 3 la mia de locuitori, Primăria municipiului Oradea și Administrația Domeniului Public au decis ca, începând de sâmbătă, 9 ianuarie 2021, Piața 100 din Oradea să-și reia activitatea.

De menționat că accesul în piață va fi posibil doar prin achiziționarea anticipată a biletelor. Acestea vor putea fi procurate de la Casieria Pieței 100, care va fi deschisă începând din 4 ianuarie 2021, după următorul program: de luni până vineri, între orele 08-18, iar sâmbăta și duminica, între orele 06-16.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.