Petreceri sparte de polițiști într-un căminul cultural din Săucani și un club din Beiuş

430
Poliția razie
Foto caracter ilustrativ

Evenimente desfășurate în afara programului de funcționare, întrerupte de polițiștii bihoreni la sfârşitul săptămânii trecute într-un club din Beiuş, respectiv la Căminul cultural din Săucani, comuna Răbăgani

Duminică, 2 ianuarie, în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș, alături de cei ai Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Ștei, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au întrerupt două evenimente, desfășurate în două localuri publice din municipiul Beiuș, respectiv din localitatea bihoreană Săucani, care nu respectau programul de funcționare.

Astfel, la o societate comercială din Beiuș, care funcționa în regim de bar, s-a constatat că în respectiva locație se desfășura un eveniment după încheierea programului de funcționare, la care participau 150 de persoane. 

Administratorul societății respective a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor art. 65, lit. q, din Legea nr.55/2020.

De asemenea, în aceeași noapte, la un cămin cultural din localitatea Săucani, tot după încheierea programului de funcționare, s-a constatat că se desfășura un eveniment de tip discotecă, la care participau 70 de persoane.

Și în acest caz, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor art. 65, lit. q, din Legea nr.55/2020.

Menționăm că acțiunile de verificare pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19 continuă zilnic, la nivelul județului Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.