Peste 530 de parfumuri și produse cosmetice au fost confiscate de polițiștii

1003

Miercuri, 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a unui bărbat de 27 de ani, din Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma percheziției efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descoperit la domiciliul celui în cauză 330 de parfumuri de diferite mărci și gramaje precum și 206 produse cosmetice, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Parfumurile și produsele cosmetice, în valoare totală de aproximativ 77.000 lei, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea caracterului contrafăcut al acestora, precum și a prejudiciului total cauzat titularilor mărcilor.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.