6.5 C
Aleşd
luni, 11 decembrie 2023

Peste 29 tone deşeuri (haine şi mobilier second hand) oprite la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II, împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, nu au permis intrarea în ţară a trei mijloace de transport încărcate cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente necesare importului, conform prevederilor legale în vigoare.

- Publicitate -

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra a trei automarfare conduse de cetățeni români, înmatriculate în România. Aceștia transportau  haine şi mobilier second hand, în greutate de 29.510 kg, bunuri care proveneau de la diferite societăți comerciale din Germania şi Belgia şi care erau destinate unor firme din România.

În ambele cazuri, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, stabilind faptul că șoferii nu dețin documente complete necesare importului de deșeuri.

În consecință, autoritățile de control nu au permis accesul pe teritoriul României.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,535FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI