-0.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăBihorPeste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de...

Peste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea

Peste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, în urma a șase percheziții domiciliare efectuate pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în cultivarea, procurarea și distribuirea de cannabis.

- Publicitate -

Miercuri de 11 octombrie 2017, poliţiştii au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza localităților bihorene Beiuș, Ștei și Petrileni, la domiciliul a șase persoane bănuite de cultivarea, procurarea și distribuirea de droguri de risc, respectiv cannabis. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor.

Gruparea de crimă organizată era formată din șase bihoreni cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, bănuiți că și-ar fi desfășurat activitatea infracțională în perioada 2016 până în prezent.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.500 de grame de plante de cannabis (masă verde) și 1.800 de grame de muguri de cannabis uscați. De asemenea, au fost descoperite și confiscate cântare utilizate la porționarea drogurilor, foițe pentru confecționarea țigărilor cu cannabis, precum și testere pentru droguri”, a precizat Alina Dinu purtător de cuvânt al inspectoratului județean de poliție.

Totodată, la finalizarea perchezițiilor domiciliare, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea, în vederea audierii. Membrii rețelei au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni prevăzute şi pedepsite conform Legii nr.143/2000 privind traficul şi consumul ilicit de droguri, urmând a fi luate măsuri la finalizarea audierilor.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI